NGROHESE MURALE ME JONIZIM VENUS KPT-2000G

SKU: PROD-374
I sugjeruar
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Ngrohese qeramike shume e fuqishme me 1000W/2000W. Ben jonizim e ajrit dhe nuk e than ate.Kursen deri ne 20% energji ne krahasim me ngroheset standarte Ngrohet shume shpejt dhe eshte e pershtateshme per dhoma ose ambjente zyre E lehte per tu montuar dhe praktike per ta levizur ne ambjente te ndryshme Termostati kryen funksionin e tij mbrojtes nga mbinxehja e ngroheses. Gjithashtu gjate veres mund te perdoret si freskuese e thjeshte. E paisur me timer gradimi deri ne 8 ore dhe flete te levizeshme per drejtimin e ajrit.&...
Disponueshmëria:

10 në magazinë

Artikull me Transport Falas

6,990.00 ALL

Përshkrim

Ngrohese qeramike shume e fuqishme me 1000W/2000W.

Ben jonizim e ajrit dhe nuk e than ate.Kursen deri ne 20% energji ne krahasim me ngroheset standarte

Ngrohet shume shpejt dhe eshte e pershtateshme per dhoma ose ambjente zyre

E lehte per tu montuar dhe praktike per ta levizur ne ambjente te ndryshme

Termostati kryen funksionin e tij mbrojtes nga mbinxehja e ngroheses.

Gjithashtu gjate veres mund te perdoret si freskuese e thjeshte.

E paisur me timer gradimi deri ne 8 ore dhe flete te levizeshme per drejtimin e ajrit. 

Gradohet 10-49 grade

Siperfaqja e mbuluar deri ne 25 m katror

I pajisur me telekomande

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5