Rubinet elektrik per ngrohjen e ujit

SKU: PROD-376
I sugjeruar
Vlerësuar 0nga 5 bazuar në 0vlerësimin e klientit
(0 vlerësime nga klientët)
Rubineti elektrik për ngrohjen e ujit tani me kontroll dixhital duke sigurar ujë të ngrohtë menjëherë – kurseni kohë, energji dhe ujë.Nxehtesia max e ujit eshte 40-50 grade.Me ekran dixhital qe tregon temperaturën. Materiali kryesore qeramike, 100% i sigurtë.E rrotullueshme 180 grade.Rubineti eshte i rrotullueshem, e ngroh ujin ne pak sekonda.Me nje prize te vetme qe vendoset ne korent dhe kryen procesin e ngrohjes se ujit.Harxhon 3 KW energji ne ore.Permasat (cm) 330x175mmFuqia 3000 Wat...
Disponueshmëria:

10 në magazinë

Artikull me Transport Falas

3,490.00 ALL

Përshkrim

Rubineti elektrik për ngrohjen e ujit tani me kontroll dixhital duke sigurar ujë të ngrohtë menjëherë – kurseni kohë, energji dhe ujë.
Nxehtesia max e ujit eshte 40-50 grade.
Me ekran dixhital qe tregon temperaturën. Materiali kryesore qeramike, 100% i sigurtë.
E rrotullueshme 180 grade.
Rubineti eshte i rrotullueshem, e ngroh ujin ne pak sekonda.
Me nje prize te vetme qe vendoset ne korent dhe kryen procesin e ngrohjes se ujit.
Harxhon 3 KW energji ne ore.
Permasat (cm) 330x175mm
Fuqia 3000 Wat

Vlerësim (0)

0
0
0
0
0
0

Shtoni një vlerësim

1 2 3 4 5