Shtepia

Hekur per rroba Dsp-1035

0nga 5
(0)
  • Fuqia: 2000W Material qe nuk ngjit Kapaciteti i ujit: 90ml; Shkalla e avullit: 7-10ml; Hekurosje e thatë /Me avull / Spërkatje uji / avull vertikal ...
Disponueshmëria:

10në magazinë

3,198.00 ALL Shto në shportë
Disponueshmëria:

10në magazinë

3,200.00 ALL Shto në shportë
Disponueshmëria:

10në magazinë

3,200.00 ALL Shto në shportë
Disponueshmëria:

10në magazinë

2,700.00 ALL Shto në shportë

Rubinet elektrik per ngrohjen e ujit

0nga 5
(0)
  • Rubineti elektrik për ngrohjen e ujit tani me kontroll dixhital duke sigurar ujë të ngrohtë menjëherë – kurseni kohë, energji dhe ujë.Nxehtesia max e ujit...
Disponueshmëria:

10në magazinë

3,490.00 ALL Shto në shportë

Rubinet elektrik me koke dushi

0nga 5
(0)
  • Rubinet elektrik me koke dushi   Me material Inoks brenda dhe jashte Ekran LED: Dixhital E ngroh ujin deri ne 60 grade Celsius Fuqia: 3000 Watt...
Disponueshmëria:

10në magazinë

3,990.00 ALL Shto në shportë

NGROHESE MURALE ME JONIZIM VENUS KPT-2000G

0nga 5
(0)
  • Ngrohese qeramike shume e fuqishme me 1000W/2000W. Ben jonizim e ajrit dhe nuk e than ate.Kursen deri ne 20% energji ne krahasim me ngroheset standarte Ngrohet shume shpejt dhe eshte e per...
Disponueshmëria:

10në magazinë

6,990.00 ALL Shto në shportë

Mikser - DSP KM3001

0nga 5
(0)
  • 10 nivele shpejtësie dhe modaliteti Turbo Me 3 aksesore te mikserit: shul, shpatull dhe nyjë. Kapaciteti i tasit: 6.5 litra Materiali i tasit: çelik inox Niveli i zhurmës: ...
Disponueshmëria:

10në magazinë

5,990.00 ALL 6,990.00 ALL Shto në shportë