Sport

Mbajtese Kallamash

0nga 5
(0)
 • \n \n Përshkrimi\n\nMbajtese Kallamash\n ...
Disponueshmëria:

10në magazinë

5,490.00 ALL Shto në shportë

Cernik Peshkimi

0nga 5
(0)
 • \n \n Përshkrimi\n\nCernik Peshkimi\n ...
Disponueshmëria:

10në magazinë

1,490.00 ALL Shto në shportë

Karrige Pershkimi

0nga 5
(0)
 • \n \n Përshkrimi\n\nKarrige Pershkimi\n ...
Disponueshmëria:

10në magazinë

5,490.00 ALL Shto në shportë

Cizme te gjata gjuetie

0nga 5
(0)
 • \n \n Përshkrimi\n\nCizme te gjata gjuetie\n ...
Disponueshmëria:

10në magazinë

2,990.00 ALL Shto në shportë

Bosht shtange me gunga

0nga 5
(0)
 • \n \n Përshkrimi\n\nBosht shtange me gunga\n ...
Disponueshmëria:

10në magazinë

4,490.00 ALL Shto në shportë

Bosht shtange

0nga 5
(0)
 • \n \n Përshkrimi\n\nBosht shtange\n ...
Disponueshmëria:

10në magazinë

5,490.00 ALL Shto në shportë

Suste per Stervitje

0nga 5
(0)
 • \n \n Përshkrimi\n\nTwister Power është një pajisje palestre që përbëhet nga një bar dhe trajton në të dy skajet\nStervitni pjesen e siperme te trupit, duke përfshirë gjoksin, shpatull...
Disponueshmëria:

10në magazinë

2,990.00 ALL Shto në shportë

Dardhe boksi antistres

0nga 5
(0)
 • \n \n Përshkrimi\n\nDardhe boksi e cila montohet lehtesisht ne siperfaqen e tavolines fale pjeses qe saj te poshtme me vakum.\nErdhi koha qe te hiqni stresin pa patur nevoje te shkoni ne palester...
Disponueshmëria:

10në magazinë

1,990.00 ALL Shto në shportë

Rrota Ab Carver Pro

0nga 5
(0)
 • \n \n Përshkrimi\n\nTeknologjia e përdorur për të bërë Ab Carver Pro.\nRrota ultra-gjerë Ab Carver Pro eshte krijuar për t’u përdorur si pajisje stërvitore.\n ...
Disponueshmëria:

10në magazinë

1,990.00 ALL Shto në shportë

Dardhe boksi

0nga 5
(0)
 • \n \n Përshkrimi\n\nDardhe boksi e cila ju lejon te sterviteni ne kushtet e shtepise tuaj.\n ...
Disponueshmëria:

10në magazinë

1,490.00 ALL Shto në shportë

Elektrostimulator

0nga 5
(0)
 • \n \n Përshkrimi\n\nErdhi koha te formoni muskujt tuaj pa humbur kohe dhe energji ne palester.\nKrijoni trupin e enderrave kudo qe ndodheni, ne shtepi, ne zyre duke punuar, me pajisjen revolucion...
Disponueshmëria:

10në magazinë

2,490.00 ALL Shto në shportë

Hekur Tek

0nga 5
(0)
 • \n \n Përshkrimi\n\nKrijoni palestren tuaj ne shtepi.\nHekur tek eshte nje pajisje e thjeshte e cila kapet lehtesisht ne murin e shtepise tuaj dhe ju ndihmon per nje shumellojshmeri ushtrimesh.\n...
Disponueshmëria:

10në magazinë

2,990.00 ALL Shto në shportë

Litare TRX per stervitje

0nga 5
(0)
 • \n \n Përshkrimi\n\nLitare TRX Per Stervitje\nTransformoni trupin tuaj ne pak kohe me Litaret TRX.\nSistemi profesional i TRX perdorur ne CrossFit garanton formimin e muskujve te gjithe trupit tu...
Disponueshmëria:

10në magazinë

5,490.00 ALL Shto në shportë
Disponueshmëria:

10në magazinë

7,490.00 ALL Shto në shportë