Karikues per makine me 3 porta Type C | Android | Apple

2,289L

In stock

Kategoria:

KARIKUES HOCO 3n1

Karikues per makine me 3 porta Type C | Fishe Android | Apple | Bli online ne Dyqan Taxi |

Hoco nje marke e besueshme per produktet me cilesi te larte te saj . Siguron te gjitha llojet e aksesoreve celulare .
Karikues  i cili ju lejon te karikoni njekohesisht pajisje me dalje Type C , Apple dhe Android .Tani karikimi i telefonit tuaj nuk eshte me nje problem. Charger qe i perket nje teknologjie optimale te karikimit . Me mbrojtje optimale kunder mbinxehjes, mbitensionit dhe mbirrymes.

KARIKUES HOCO 3n1 | iPhone | Android | USB-C

Karikues Makine Hoco 3n1 iPhone Android Usb c Dyqan Taxi Online Aksesore per Celulare

Gjatesi: 1200mm
Karikues hoco
Praktik dhe Eficente
Shpejtesia e Kabllit USB me parametra normale
Karikues per makine i suportueshem 100% me cdo lighting device , type C & AndroidPorosit Online Aksesore per Celulare | Dyqan Taxi

Main Menu

Karikues per makine me 3 porta Type C | Android | Apple