Pompe Fryrese Inteligjente 70mai Plotesisht Automatike Per Automjete

5,500L

In stock

 • PERSHRKIMI I PRODUKTIT
 • EMRI : POMPE FRYRESE
 • MARKA : 70MAI
 • MODELI : TP02
 • MATERIALI : ABS + PC
 • HYRJE : 12V
 • FUQIA : 120W
 • RRYME MAKSIMALE : 10A
 • PERMASA : 164 x 148 x 54mm
 • KOHA E PUNES PA NDERPRERJE : RRETH 30 MINUTA
 • PERSHTATET PER : VETURA DHE FOURISTRADA
 • PRESIONI : 11BAR ( 160 PSI )
 • VECORI : TERESISHT AUTOMATIKE DHE SHUME E LEHTE NE PERDORIM
Kategoria: Tag:

Pompë Fryrese Inteligjente 70mai Plotësisht Automatike Për Automjete

Pompë Fryrese Inteligjente 70mai | GoShop

 

Rezistence ndaj temperatures se larte, rezistence ndaj korrozionit, koeficient te ulet te ferkimit, mund te perdoret per nje kohe te gjate nga -30 ℃ ~ 80 ℃
pasi lidhja me gomen dhe burimin e energjise eshte bere ne menyre korrekte, perzgjidhni me nje buton modelin e automjetit, shtypni butonin e fryrjes dhe nuk ka nevoje ta monitoroni, fiket automatikisht sapo te kete mbaruar procesi i fryrjesdizenjim minimalist, prekje e rehatshme, funksionet kryesore qe korrespondojne mund te perdoren lehtesisht.

 

E pajisur me butona me prekje me drita led te ndritshme posacerisht per perdorim gjate nates.
Motor I cilesise se larte eshte shume i durueshem dhe i fuqishem.
Permase e vogel kompakte per ta mbajtur me vete pa ju zene shume vend ne maikinen tuaj.
Tubi fryres, kabelli elektrik dhe secili aksesor ka hapesiren e vet te ruajtjes, e cila eshte praktike dhe e shpejte.
E pajisur me nje sere aksesoresh fryres si gryke rrotulluese, gjilpere per top, hunde franceze dhe hunde te gjate, per te permbushur nevojat e pajisjeve te perditshme me fryrje.Nje gome fouristrade plotesisht e shfryre mund te fryhet plotesisht per rreth 180 sekonda.Kordoni i enrgjise prej 3m ju mundeson lidhje te lehte te pompes me daljen e enrgjise se automjetit.

 

Specifikat Teknike:

Pompë Fryrese Inteligjente 70mai Plotësisht Automatike Për Automjete  GoShop

 • PERSHRKIMI I PRODUKTIT
 • EMRI : POMPE FRYRESE
 • MARKA : 70MAI
 • MODELI : TP02
 • MATERIALI : ABS + PC
 • HYRJE : 12V
 • FUQIA : 120W
 • RRYME MAKSIMALE : 10A
 • PERMASA : 164 x 148 x 54mm
 • KOHA E PUNES PA NDERPRERJE : RRETH 30 MINUTA
 • PERSHTATET PER : VETURA DHE FOURISTRADA
 • PRESIONI : 11BAR ( 160 PSI )
 • VECORI : TERESISHT AUTOMATIKE DHE SHUME E LEHTE NE PERDORIM


Blerje online të sigurta në ShqipëriQendrën Tregtare më të madhe Online | GoShop

Main Menu

Pompe Fryrese Inteligjente 70mai Plotesisht Automatike Per Automjete