Mini kamera HD 1080P | Dv Camera SQ 11

2,800L

In stock

 • Funksionon per 50 minuta pas karikimit te plote.
 • E lehte dhe praktike ne perdorim.
 • Ideale dhe e vogel per t’u vendosur kudo.
 • Regjistrimi fillon ne momentin kur ka levizje.

MINI KAMERA DV SQ 11

Kjo mini kamera është nje version i përmirësuar me gjashtë LED infra të kuqe të shikimit të natës te cilet ju lejojnë të regjistroni kërcënime te ndryshe edhe në errësirë te plotë. Me sensor levizjeje shumë te ndjeshme. Kamera do të sigurohej që per të gjitha lëvizjet e shkaktuara ju te njoftoheni menjehere.

KAMERA MINI ME SENSOR LEVIZJEJE

Kamera spiune fillon regjistrimin kur zbulon lëvizjen dhe ndalet kur lëvizja nuk zbatohet më.  Konfigurimi është teper i lehte per te gjithe. Një klip kthyeshëm qe j’u lejon të përdorni në mënyrë të përsosur si një kamera të fuqishme mikro dash, kamera të vogël të trupit ose kamera veprimi.

Thjesht ngarkoni në kompjuter ose laptop përmes USB për të marrë dhe shpërndarë pamjet video. Super e lehtë për t’u lidhur dhe për t’e pare ose ruajtur. Mini kamera funksionon me kartë mikro SD dhe nuk nevojitet WiFi (karta mikro SD nuk përfshihet).

Kamera mini mbështet kartën Micro SD me MIN 4 GB dhe MAX 32 GB (karta SD duhet të blihet veçmas) për regjistrim. Do të mbishkruajë automatikisht skedarët më të vjetër të videos kur karta është e mbushur. Zbulimi i lëvizjes regjistron vetëm kur zbulon lëvizjen, gjë që e bën më të lehtë për të kursyer hapësirën e ruajtjes ne krahasim me kamerat e tjera.

Kamera e fshehte

Me bateri të integruar 240mAh, kamera mini mund të funksionojë rreth 50 minuta pasi të jetë ngarkuar plotësisht. Ajo gjithashtu mbështet punën gjatë karikimit  për të punuar 24/7

Kamera eshte teper e lehte per t’u perdorur nga cdo kush. Mjafton te vendosni një kartë micro SD për të filluar regjistrimin. Kamera juaj sekrete mund të vendoset në cep të shtëpisë, zyrës, magazinës, dyqanit, oborrit të shtëpisë, kopshtit, me ndihmën e kapëses qe kamera ka. Përveç kësaj, ajo mund të përdoret gjithashtu si një kamera makine ose një kamera veprimi në natyrë.

Specifikat:
 • Me gjashte LED infra të kuqe per pamje ne erresire.
 • Bateri e integruar 240mAh.
 • Mbeshtet karten Micro SD.
 • Me sensor levizjeje.
 • E thjeshte ne perdorim.
 • Dizajn kompakt dhe i vogel.
 • Praktike per t’u perodrur.

Main Menu

Mini kamera HD 1080P | Dv Camera SQ 11