Dron Syma X21W Smart Dron 720P WiFi

10,235L

In stock

Kategoria:

DRONE SYMA X21W

Dron X21W – Syma , mund ta gjeni tashme dhe ne Dyqan Taxi .

Dron i markes me te njohur ne prodhimin e drone-ve.
Nuk eshte thjesht nje dron qe fluturon . Jepini vetes mundesine te kuptoni se sa bukur eshte te fluturoni .
Aktivizimi i opsioneve te ndryshme ne kete pajisje do ta beje me argetues momentin qe ju perdorni dronin.
Fale sensoreve teper te ndjeshem Modeli X21W eshte ne gjendje te shmang pengesa te ndryshme.
E vecanta e ketij droni qendron ne cilesine e kameres te fuqishme HD .
Ju mund ta mbani me vete ne cdo cast.

Drone SYMA X21W Quadcopter Dyqan Taxi

SYMA X21 W DRONE WIRELESS

Dyqan Taxi | Blerje Online te sigurta ne Shqiperi

Main Menu

Dron Syma X21W Smart Dron 720P WiFi