Fishe Audio Video RCA | Kabell RCA | Fisha

564L

In stock

Kategoria:

FISHE RCA | KABELL A/V

Fishe Audio Video RCA | Kabell RCA | Dyqan Taxi

Fishe audio video lidhet me video dhe audio input .

Kabell RCA Audio Video bli porosit online dyqan taxi

KUFJE AUDIO VIDEO

Perbehet nga material fleksibel PVC me cilesi te larte , rezistente ndaj acideve dhe rezistente ndaj alkaleve gjithashtu . Keto karakteristika sjellin nje jete te gjate sherbimi .
Lidhes i audio video RCA perfekte per te lidhur pajisjet ne shtepine tuaj si DVD Player , TV , Videokamera , VCR dhe pajisje te tjera .
Kabell Audio Video instalohet lehtesisht ne pajisjen tuaj , duke ju ofruar pamje vizive cilesore dhe audio te permiresuar . Tani mund te shihni pa ndjere lodhje ne syte tuaj , ngjyrat jane sa me prane botes reale . 

Blerje Online Fisha te ndryshme | Dyqan Taxi

Main Menu

Fishe Audio Video RCA | Kabell RCA | Fisha