Shkop Selfie 5n1 – Multifunksional | WiFi -Bluetooth -Speaker

2,864L

In stock

Kategoria:

SELFIE STICK 5N1

Shkop Selfie 5n1 | Selfie Stick | Wireless Speaker | Power Bank | Phone Holder | Boks me Bluetooth | Bli online ne Dyqan Taxi

Gjithcka qe ju duhet vetem ne 1 produkt.
Per selfie fantastike Selfie Stick , lidheni me smartphone-in tuaj dhe nepermjet butonave ne dorezen e tij mund te shkrepni selfie te mrekullueshme .
Gjatesi e pershtatshme , me nje dizajn miqesor. Shkop Selfie me material te doreza te bute qe e ben me te pershtatshem dhe praktik . Tani mund te realizoni vet ju fotot qe ju deshironi .
Boks me Bluetooth , jetojeni jeten me muzike qe transmetohet nga nje altoparlant kompakt. Teper i lehte per t’u mbajtur me vete.Bluetooth eshte nje teknologji e komunikimit me vale te shkurtra qe eshte e fuqishme dhe efikase.
Power Bank , karikoni pajisjet tuaja kudo qe te jeni .Fantastik per udhetime,kampe etj .Madhesi kompakte ,mund ta mbani lehte me vete .

SELFIE STICK 5N1

Selfie Stick 5n1 Powerbank Elektrik SelfieStick Boks me bluetooth Dyqan Taxi

-Shkop selfie 5n1
-Boks me  bluetooth
-Bluetooth Wireless speaker
-Bateri e jashtme 2000 mAH
-Elektrik / drite

Selfie Stick qe suporton hapsire per:

-Karte memorie,
-Micro USB
-Port aux
-Micro TF
-Zgjatimi i shkopit te selfies eshte 22.44 inç
-Madhesia e ekranit 5.7 inç.
-Shkop selfie qe rrotullohet 360 grade


Zgjidh me mire & me lire Dyqan Taxi

Main Menu

Shkop Selfie 5n1 – Multifunksional | WiFi -Bluetooth -Speaker