Flash USB Drive | USB e sigurte | San Disk 64GB

2,059L

In stock

Kategoria:

USB FLASH | FLASH DRIVE E SIGURT

Flash USB Drive | San Disk 64GB | Memorie e sigurte | Dyqan Taxi

USB Drive me dizajn profesional , i besueshem dhe i levizshem.

SanDisk flash drive usb Stick Memorje bli online porosit dyqan taxi

Nje menyre efikase per te shkembyer , ruajtur dhe mbrojtur muziken tuaj , foto , video dhe skedare pune . Lehtesisht e perdorshme.
USB Drive qe mbron skedaret private me nje fjalekalim personal . Ne kete USB drive thjeshte terhiqni dhe leshoni skedaret ne nje dosje private dhe ato jane te sigurta .

 

USB Drive Specifikat

Memorja: 64 GB
USB 2.0
Dimensionet: 4.8*0.5*3.2
Ultra portable
Flash Usb me parametra cilesor
Mund ta perdorni lehtesisht ne cdo moment
Praktike mund ta mbani kudo me vete

 

Main Menu

Flash USB Drive | USB e sigurte | San Disk 64GB