LB Link Wireless USB Adapter Driver

1,369L

In stock

Kategoria:

LB LINK WIRELESS USB ADAPTER

LB Link Wireless USB Adapter | WiFi Driver ne Dyqan Taxi

Nje Zgjidhje Kompakte qe ka nje cmim mjaft te arsyeshem. E pajtueshme me te dy kompjuterat Windows dhe Mac. WiFi USB Adapter pa kabllo eshte nje zgjedhje e shkelqyeshme per shtimin e wireless ne cdo kompjuter. Nuk do te keni probleme me internetin. Filma, muzike, video dhe dokumeta mund t’i shkarkoni ne laptop apo cdo pajisje tjeter tuajen ne nje kohe te shkurter. Duke shfrytezuar aftesine 2.4GHz eshte i afte te arrije te mbuloje nje siperfaqe prej rreth 70 metrash. Nderkohe qe ofron nje shpejtesi lidhje te avancuar. Shpejtesi deri ne 150Mbps garanton nje operim efikas ne internet.
 
Instalimi i saj eshte i lehte thjeshte vendoseni ne kompjuterin tuaj instaloni drejtuesit pavarsisht se ne cilin sistem operativ po punoni dhe lidheni me internetin. Suportohet nga te gjithe ruterat WLAN.

Madhesia e saj shume e vogel, eshte e projektuar per te mos nderhyre me portat e tjera dhe ju mund ta lini te futur ne nje kohe te pacaktuar pa u shqetesuar per te. Por per nje performance maksimale dhe me te mire sugjerohet qe te qendroni prane ruterit / modemit. Ne kete menyre pajisja do te funksionoje me mire.

Wifi LB Link USB Adapter Driver
lb link wifi adapeter wireless usb

Specifikat 

Marka: LB-Link
Modeli: BL-WN151
Wireless
Frekuenca: 2.412-2.472GHz
Suporton: Windows XP / 7 / 8 / 8.1 / 10
Standarti: IEEE 802.11b/g/n
Suporton Roaming per te siguruar lidhje efikase te wireless.
Suporton WMM e cila ben qe procesi i zerit dhe video te luhet pa probleme.
Instalim dhe Konfigurim i thjeshte.


Blerje online ne Shqiperi vetem ne Dyqan Taxi | Qendra e madhe Tregtare Online

Main Menu

LB Link Wireless USB Adapter Driver