Karikues MacBook usb c | Power Adapter | Origjinal

7,935L

In stock

Kategoria:

KARIKUES MACBOOK USB-C

Karikues MacBook Air Pro 45w 61w 87w | Power Adapter Usb C | Type C | Dyqan Taxi

Karikus Macbook i cili karikon ne menyre eficente dhe te shpejte pajisjen tuaj, ne zyre ,shtepi apo levizje.

APPLE MACBOOK USB C ORIGINAL CHARGER

Karikues Origjinal Macbook Air Pro Apple Original charger DyqanTaxi

Power Adapter i cili suporton cdo pajisje me porte type C .
Ky power adapter per Macbook mund te perdoret edhe per smartphone qe suportojne karikim te shpejte
Mund te siguroje deri ne 30 W energji per pajisjet tuaja te perputhshme Type C.
Karikues Macbook qe siguron nje karikim me te shpejte kur perdoret posacerisht per pajisjet Apple .
Ky karikus macbook jo vetem karikon pajsjen tuaj por dhe e mbron ate nga rryma e larte apo nga qarku i shkurter .

Power Adapter i nje performance te larte .

Main Menu

Karikues MacBook usb c | Power Adapter | Origjinal