HP 283a Toner Compatible Printer Drive

2,174L

In stock

Kategoria:

HP 283a Toner

HP 283a Toner Compatible Printer | Toner and Toner Price Dyqan Taxi

Mbajeni printerin tuaj ne pune me printime te nje cilesie te larte.

Disa gjera eshte e thene te jene bashke. HP 283a eshte projektuar qe te punoje ne menyre te persosur me printeret te se njejtes marke per t’ju siguruar rendimentin e shpejte te shkrirjes se tonerit dhe cilesine e larte te printimit qe prisni. Teknologjia e tonerit nga HP siguron rezultate te padiskutueshme. Per cilesi printimi te bukur dhe qe zgjat, besojini tonerit te ndertuar nga HP.

Produktet HP ofrojne nje performance te shkelqyer. 

Provoni printime mbreselenese me HP 283a dhe per nje kohe te gjate. Ngjyrat me cilesi profesionale te optimizuara per printimet e biznesit me bojerat e printerit me Dendesi te larte dhe rezistence te dyfishte nga HP.

Eshte formuluar dhe testuar posacerisht per te siguruar cilesine me te mire te imazhit dhe shtypjen me te besueshme qe mund te merrni faqe pas faqe. Teste te ndryshme te kryera nga laboratore te pavarur  te printerit kane treguar qe furnizimet origjinale  te markes HP jane me te besueshme dhe ofrojne performance me te larte se tonerat e tjere ne treg.

Punon me te gjitha modelet.
I preferuar nga kompanite me prestigjoze.

Toner HP 283a Compatible Printer

283a HP Toner  and Toner | Price Dyqan Taxi

Ngjyra e Bojes: E zeze
Performanca : 1500 Faqe


Blerje online te sigurta ne Shqiperi ne Qendren me te madhe Tregtare Online Dyqan Taxi! 

Main Menu

HP 283a Toner Compatible Printer Drive