Toner SCX 4521 Compatible | Black Printer Driver

3,209L

In stock

Kategoria:

Toner SCX 4521

Toner SCX 4521 Cartridge | Black Driver ne Dyqan Taxi.

Kapacitet Multifunksional, Printoni, Skanoni dhe kopjoni cdo gje qe ju nevojitet.

SCX Toner eshte projektuar qe te punoje ne menyre te persosur per t’ju siguruar rendimentin e shpejte te shkrirjes se tonerit dhe cilesine e larte te printimit qe prisni. Optimizon cilesine e shtypjes. Merrni printime me nje kualitet te mire dhe me nje cmim te arsyeshem. Dokumenta te printuara me boje te plote dhe e cila qendron si e sapo printuar per nje kohe te gjate. Teknologjia e tonerit siguron rezultate te padiskutueshme. Per cilesi printimi te bukur dhe qe zgjat, besojini tonerit te ndertuar nga .

Printime te Mprehta me Toner SCX 4521 | Black Driver

Provoni printime mbreselenese me kete toner dhe per nje kohe te gjate. Ngjyrat me cilesi profesionale te optimizuara per printimet e biznesit me bojerat e printerit me Dendesi te larte dhe rezistence te konsiderueshme.

Eshte formuluar dhe testuar posacerisht per te siguruar cilesine me te mire te imazhit dhe shtypjen me te besueshme qe mund te merrni faqe pas faqe. Teste te ndryshme te kryera nga laboratore te pavarur  te printerit kane treguar qe furnizimet e ketij toneri jane te besueshme dhe ofrojne performance te shkelqyer. Dhe mbi te gjitha jane ne treg me nje cmim te aryeshem.

Toner SCX 4521 Black | Cartridge ne Dyqan Taxi

Specifikat

Cartridge Colors: E zeze
Numri i faqeve: 3000


Blerje online te sigurta ne Shqiperi ne Qendren me te madhe Tregtare Online Dyqan Taxi! 

Main Menu

Toner SCX 4521 Compatible | Black Printer Driver