Toshiba 1640 Toner Compatible | Black Printer Drive

3,324L

In stock

Kategoria:

Toshiba 1640 Toner

Toshiba 1640 Toner Compatible | Black Printer Drive ne Dyqan Taxi.

Kapacitet Multifunksional, Printoni, Skanoni dhe kopjoni cdo gje qe ju nevojitet.

Disa gjera eshte e thene te jene bashke. Toshiba Toner eshte projektuar qe te punoje ne menyre te persosur me printeret te se njejtes marke per t’ju siguruar rendimentin e shpejte te shkrirjes se tonerit dhe cilesine e larte te printimit qe prisni. Optimizon cilesine e shtypjes. Teknologjia e tonerit nga Toshiba siguron rezultate te padiskutueshme. Per cilesi printimi te bukur dhe qe zgjat, besojini tonerit te ndertuar nga Toshiba.

Printime te Mprehta me Toner Toshiba.

Provoni printime mbreselenese me Toner 1640 dhe per nje kohe te gjate. Ngjyrat me cilesi profesionale te optimizuara per printimet e biznesit me bojerat e printerit me Dendesi te larte dhe rezistence te dyfishte nga Toshiba.

Eshte formuluar dhe testuar posacerisht per te siguruar cilesine me te mire te imazhit dhe shtypjen me te besueshme qe mund te merrni faqe pas faqe. Teste te ndryshme te kryera nga laboratore te pavarur  te printerit kane treguar qe furnizimet origjinale  te markes Toshiba jane me te besueshme dhe ofrojne performance me te larte se tonerat e tjere ne treg.

Toner Toshiba 1640  Black | Compatible

Toshiba Toner and Toner | Black Dyqan Taxi
Specifikat

Cartridge Colors: E zeze
Numri i faqeve: 2400


Blerje online te sigurta ne Shqiperi ne Qendren me te madhe Tregtare Online Dyqan Taxi! 

Main Menu

Toshiba 1640 Toner Compatible | Black Printer Drive