Fisha HDMI 5m | HDMI Cable | Shpejtesi e Larte

2,289L

In stock

Kategoria:

KABELL HDMI 5 METRA

Fisha HDMI | Kabell | Fishe | Cable | Dyqan Taxi

Fisha HDMI e nje shpejtesie te larte

Fishe HDMI cable audio video shpejtesi e larte dyqan taxi

Kabell Hdmi i qendrueshem ndaj korrozionit dhe me mbrojtje te dyfishte .
Imazhe me rezolucion te larte .
Ky fishe mbeshtet HD Full , 4K, Ultra HD , 3D etj . Perjetoni aftesite. e verteta te pajisjes tuaj .
Kabell  i cili ju lejon te transmetoni formate te tingullit me rezolucion te larte.
E perputhshme me te gjitha pajsijet HDMI . I persosur per PS4, PS3 , XBOX One etj .
Fishe HDMI i testuar ne menyre qe ju te merrni cilesine me te mire te transmetimit.
Hdmi cable ju mundeson jo vetem pamje me ngjyra ta gjalla por dhe audio te paster .


Porosit Online ne Dyqan Taxi

Main Menu

Fisha HDMI 5m | HDMI Cable | Shpejtesi e Larte