Fishe Rrjeti Lan Router Pc | Network Cable

334L

In stock

Kategoria:

FISHE RRJETI LAN PER NETWORK ROUTER PC

Fishe Rrjeti Lan per  Router Pc | Yellow Cable | Network Cable – Bli online ne Dyqan Taxi

Fish rrjeti , merrni teknlogjine me te avancuar prane jush .

Fishe LAN per pc kabell rrjeti bli online porosit dyqan taxi

Kabell rrjeti i cili parandalon zhurmen e transmetimit .
Nuk ngaterrohet lehte dhe me nje material cilesor dhe rezistente ndaj flakes. Materiali PVC i mundeson nje jetegjatesi sherbimi .

Fish, kabell rrjeti qe lejon komunikim te dyanshem .
Network Cable me ane te se se ciles mund te lidhni dy kompjutera direkt .

LOCAL AREA NETWORK CABLE

Fishë për lidhjen e pajisjeve në rrjetet kompjuterike.

Ngjyre : E verdhe
Material PVC i forte dhe rezistente ndaj zjarrit
Sherbim jetegjate
Fishe rrjeti i pershtatshem per kompjutera apo pajisje te tjera me wireless apo network connection

 

Main Menu

Fishe Rrjeti Lan Router Pc | Network Cable