Remax Charger | Fast Charging Cable

1,024L

In stock

Kategoria:

REMAX CHARGER

Remax Charger | Fast Charging Cable

Dizajni i sheshtë super i gjerë: Diametri i dyfishtë (130 mm) i Kabllos të zakonshëm.
Shpërndarja e sheshtë e bërthamës së telit për të mbrojtur mirë ruajtjen e bakrit.

fast charger remax

TPE inxhinierike mjedisore: Forca e lartë dhe karakteri i formimit të injeksionit plastik. Si një material i ri, është i qëndrueshëm, prekës i butë. Ultra i butë dhe jo toksik, i qendrueshem ndaj kohes dhe nuk ka dëm për lëkurën e njeriut.

Bërthama e Remax Charger me 118 Bërthama e bakrit me pastërti të lartë: 2.1 Një përçueshmëri e lartë e rrymës, e butë dhe e mirë për të siguruar më pak nxehtësi gjatë ngarkimit të shpejtë. Përmirësoni rezistencën ndaj korrozionit dhe oksidimit për të zgjatur kabllon duke përdorur jetën.

Lidhës i plotë i bakrit me nikel të praruar: Stabilitet i lartë, mund t’i rezistojë korrozionit nga atmosfera, Alkalit dhe Acidit. Rezistencë e fortë ndaj gërryerjes, mjeshtëri e hollë, kompakte dhe e qëndrueshme.
Shtresa e izolimit me cilësi të butë, kombinon telat afër; Plug Metal i pastër dhe i ndritshëm.

Eshtë më shumë se një kabllo data, paraqitje simpatike dhe ide inovative për mjedisin, vendosni modën, mbrojtjen e mjedisit në një trup. Një personalitet i vërtetë karikimi.

Fast Charging | Remax Charger Cable

Karakteristika Remax charger | Power flow | Fast charging Technologies | High Quality 

Karikim dhe transmetim i shpejte prej 1000mm.
Dizajn i gjere i sheshte dhe pa dredha.
Transmetim shume i shpejte i te dhenave dhe karikim fast.
Kabllo silikoni i bute, elasticitet i larte dhe rezistente ndaj terheqjes.


Blerje online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online

Main Menu

Remax Charger | Fast Charging Cable