Kufje per kompjuter | Gaming Stereo Headset Q5

2,300L

In stock

Kategoria:

KUFJE GAMING PER KOMPJUTER

Kufje per kompjuter | Gaming Stereo Headset Q5 | Eksperience Maksimale | Lojra Online | Dyqan Taxi

Headphones qe  jane te lehta per tu mbajtur per nje kohete gjate gjate kohes qe ju luani. Mbeshtjelleset e buta qe mbulojne ne menyre te zgjuar veshin tuaj per te bllokuar çdo zhurme te jashtme. Headphones qe transmetojne audio te paster. Mbeshtjelleset e buta do ju lejone te degjoni muziken tuaj te preferuar per nje kohe te gjate . Nje audio e qarte dhe qe nuk demton degjimin , mikrofoni per te komunikuar me njerezit tuaj te zemres . Jane projektuar per pershtatje optimale permbajne mbajtesen e rregullueshme te kokes per te siguruar nje pershtatje te mire per te gjithe perdoruesit.  Materiali me peshe te lehte i bene kto kufje per kompjuter te pershtatshme per veshet tuaj.

KUFJE GAMING ME MIKROFON

Kufje Gaming Per Lojra Online Dyqan Taxi

Model Q5
Unit : 40mm
Frekuenca: 20-20,000HZ
Sensitivity 108dB+- 2dB


Blerje Online ne |  Dyqan Taxi

Main Menu

Kufje per kompjuter | Gaming Stereo Headset Q5