Car Mp3 Player | Bluetooth for car | Wireless Handsfree

1,714L

In stock

Kategoria:

CAR MP3 PLAYER | WIRELESS G96

Bluetooth for Car Mp3 Player with USB

Ky produkt është një MP3 player i ngarkuesit të veturave. Përdorimi i çipit Bluetooth 4.2 të performancës profesionale.

car mp3 player with usb

Ju mund të përdorni lidhjen tuaj Bluetooth për të transmetuar music player MP3 nga telefoni juaj në stereo te makinës tuaj përmes një transmetimi me vale. Mund të përdorni edhe telefonatën qe vjen ne smartphone-in tuaj pa duar me kete USB mp3 player for car.
Ju nuk keni nevojë të modifikoni makinën tuaj për të bërë më të lehtë për ju të shijoni muzikën ndërsa jeni në rrugë.

Versioni Wireless Bluetooth Car kit 4.2 + EDR, suporton jo vetem audio muzikore por dhe thitrrje telefonike.
Lexues TF Card. Vendoseni TF Card ne hapesiren posacerisht per te ne pajisje dhe automatikisht lexuesi i mp3 do te filloje te luaj te gjithe muziken qe gjendet ne te.

 

Karakteristika

Njohja inteligjente e të gjitha llojeve të telefonave celularë Android dhe Apple dhe pajisjet e tjera.
Suporton  transmetimin me kohë të plotë të pikave Bluetooth FM modulators.
Me ekran dixhital.
Suporton formatin muzikor MP3 / WMA / WAV / APE / FLAC.
Suporton funksionin e fikjes së memorjes automatike
Riparim muzikor Stereo Bluetooth Handsfree A2DP

Bluetooth Mp3 Player for Car with USB

car mp3 player with usb

Specifika

Ndërfaqja USB: USB me shpejtësi të lartë
Ekrani: Ekran LED
Kapaciteti mbështetës i diskut: U 32gb
Furnizimi me energji elektrike: DC12V-24V
Llojet e skedarëve të mbështetur: MP3 / WMA / FLAC / WAV / APE
Rryma e funksionimit: 45mA DC12V
Xhiroja: 64-320 kbps
Gama e frekuencës FM: 87.5-107 MHz (hap pas hapi prej 100 KHz)
Raporti i sinjalit ndaj zhurmës: 85dB (FM: 65dB)
Shtrembërimi harmonik: <0,05% (FM <0,1%)
Temperatura e punës: 0 ° C-60 ° C
Largësia e nisjes ne kete Lexues mp3 : <5 metra


Blerje online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online

Main Menu

Car Mp3 Player | Bluetooth for car | Wireless Handsfree