PiBlue Fast Phone Bluetooth Car charger

2,059L

In stock

Kategoria:

FAST CAR CHARGER

PiBlue Fast Phone Bluetooth Car Charger | Dyqan Taxi 

Car Fast Charger i cili ju vjen ne ndihme duke dhuruar energji per telefonin tuaj pavarsisht se ju jeni ne makine. Udhetime te gjata biznesi ku telefoni eshte ai qe realizon punen kur ju nuk jeni te pranishem, apo aventura me miqte e zemres te cilat duhen ruajtur jo vetem ne memorjen tuaj por dhe ne telefon, si deshmi te nje nga aventurave me te bukura te jetes suaj.

Mund ta lidhni kete PiBlue Car charger me Bluetooth-in e smartphone-it tuaj ose me Bluetooth te pajisjeve te tjera te cilat e suportojne kete modalitet.
Shtypni Play kur muzika nuk po luhet dhe pause kur nuk deshironi me te degjoni muzike.
Radio FM mjafton te rrotulloni butonin ne forme rrethi per te nderruar kanalet.
Per t’ju pergjigjur thirrjeve telefonike mjafton te shtypni per 1 sekonde butonin e thirrjeve. Ndersa nese deshironi qe mos t’i pergjigjeni thirrjeve mbajeni shtypur per 2 sekonda.

Specifikat

Marka: PiBlue
Modeli: LC-5200
Fuqia: 5.0V
Tensioni: 12-24V

Perdorimi

Produkti vendoset ne cigaren e makines dhe pasi ekrani tij te ndizet eshte gati per perdorim.
Ndizni telefonin tuaj dhe sigurohuni qe Modaliteti Bluetooth eshte i aktivizuar.
Me pas pas mbani shtypur per 3 sekonda butonin ne forme rrethi, ne menyre qe pajisja te kaloje ne modalitetin Bluetooth.
Fillo kerkimin e pajisjes nga smartphone juaj.
Pas disa sekondash telefoni juaj do te shfaq nder pajisjet e tjera qe mund te dalin dhe LC-5200.
Realizoni Lidhjen duke vendosur passwordin 0000.
Telefoni juaj do te konfiromoje lidhjen me PiBlue Car Phone Charger dhe mjafton te shtypni OK/YES per te perfunduar Lidhjen.


Blerje online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online 

Main Menu

PiBlue Fast Phone Bluetooth Car charger