Canon ir 1024 Driver | Compatible Black Toner

2,979L

In stock

Kategoria:

Canon ir 1024 Driver

Canon ir 1024 Driver | Compatible Black Toner ne Dyqan Taxi.

Canon Marka prestigjoze ne prodhimin e Pajisjeve dhe produkteve kancelarim dhe jo vetem kaq! 

Disa gjera eshte e thene te jene bashke. Canon Toner eshte projektuar qe te punoje ne menyre te persosur me printeret te se njejtes marke per t’ju siguruar rendimentin e shpejte te shkrirjes se tonerit dhe cilesine e larte te printimit qe prisni. Optimizon cilesine e shtypjes. Teknologjia e tonerit nga Canon siguron rezultate te padiskutueshme. Per cilesi printimi te bukur dhe qe zgjat, besojini tonerit te ndertuar nga Canon.

Produktet Canon ofrojne nje performance te shkelqyer. 

Provoni printime mbreselenese me Canon ir 1024 dhe per nje kohe te gjate. Ngjyrat me cilesi profesionale te optimizuara per printimet e biznesit me bojerat e printerit me Dendesi te larte dhe rezistence te dyfishte nga Canon.

Eshte formuluar dhe testuar posacerisht per te siguruar cilesine me te mire te imazhit dhe shtypjen me te besueshme qe mund te merrni faqe pas faqe. Teste te ndryshme te kryera nga laboratore te pavarur  te printerit kane treguar qe furnizimet origjinale  te markes Canon jane me te besueshme dhe ofrojne performance me te larte se tonerat e tjere ne treg.

Punon me te gjitha modelet | Toner and Toner 
I preferuar nga kompanite me prestigjoze. Merrni si rezultat i perdorimit te ketij toneri nje tekst te mprehte dhe imazhe te pastra. Printime me cilesi te qendrueshme.

Toner Canon ir 1024  Black | Compatible

Canon Toner and Toner | Black Dyqan Taxi
Specifikat

Cartridge Colors: E zeze
Numri i faqeve: 8400
Teknologjia: Laser


Blerje online te sigurta ne Shqiperi ne Qendren me te madhe Tregtare Online Dyqan Taxi! 

Main Menu

Canon ir 1024 Driver | Compatible Black Toner