Epson EPL 6200 Toner Cartridge | Black Driver

2,174L

In stock

Kategoria:

Epson EPL 6200

Epson EPL 6200 Toner Cartridge | Black Driver ne Dyqan Taxi.

Kapacitet Multifunksional, Printoni, Skanoni dhe kopjoni cdo gje qe ju nevojitet.

Epson Toner eshte projektuar qe te punoje ne menyre te persosur per t’ju siguruar rendimentin e shpejte te shkrirjes se tonerit dhe cilesine e larte te printimit qe prisni. Optimizon cilesine e shtypjes. Merrni printime me nje kualitet te mire dhe me nje cmim te arsyeshem. Dokumenta te printuara me boje te plote dhe e cila qendron si e sapo printuar per nje kohe te gjate. Teknologjia e tonerit nga Epson siguron rezultate te padiskutueshme. Per cilesi printimi te bukur dhe qe zgjat, besojini tonerit te ndertuar nga Epson.

Printime te Mprehta me Toner Epson EPL 6200.

Provoni printime mbreselenese me Toner Epson dhe per nje kohe te gjate. Ngjyrat me cilesi profesionale te optimizuara per printimet e biznesit me bojerat e printerit me Dendesi te larte dhe rezistence te konsiderueshme.

Eshte formuluar dhe testuar posacerisht per te siguruar cilesine me te mire te imazhit dhe shtypjen me te besueshme qe mund te merrni faqe pas faqe. Teste te ndryshme te kryera nga laboratore te pavarur  te printerit kane treguar qe furnizimet origjinale  te markes Epson jane te besueshme dhe ofrojne performance te shkelqyer. Dhe mbi te gjitha jane ne treg me nje cmim te aryeshem.

Toner Epson EPL 6200 Black | Cartridge

Epson Toner and Toner | Black ne Dyqan Taxi
Specifikat

Cartridge Colors: E zeze
Numri i faqeve: 6000


Blerje online te sigurta ne Shqiperi ne Qendren me te madhe Tregtare Online Dyqan Taxi! 

Main Menu

Epson EPL 6200 Toner Cartridge | Black Driver