Toner hp 12a Compatible Black | Toner and Toner

2,634L

In stock

Kategoria:

Toner Hp 12a

Toner Hp 12a Compatible Black | Toner and Toner ne Dyqan Taxi

Mbajeni printerin tuaj ne pune me printime te nje cilesie te larte.

Disa gjera eshte e thene te jene bashke. HP 12a eshte projektuar qe te punoje ne menyre te persosur me printeret te se njejtes marke per t’ju siguruar rendimentin e shpejte te shkrirjes se tonerit dhe cilesine e larte te printimit qe prisni. Optimizon cilesine e shtypjes. Teknologjia e tonerit nga HP siguron rezultate te padiskutueshme. Per cilesi printimi te bukur dhe qe zgjat, besojini tonerit te ndertuar nga HP.

Produktet HP ofrojne nje performance te shkelqyer. 

Provoni printime mbreselenese me HP 12a dhe per nje kohe te gjate. Ngjyrat me cilesi profesionale te optimizuara per printimet e biznesit me bojerat e printerit me Dendesi te larte dhe rezistence te dyfishte nga HP.

Eshte formuluar dhe testuar posacerisht per te siguruar cilesine me te mire te imazhit dhe shtypjen me te besueshme qe mund te merrni faqe pas faqe. Teste te ndryshme te kryera nga laboratore te pavarur  te printerit kane treguar qe furnizimet origjinale  te markes HP jane me te besueshme dhe ofrojne performance me te larte se tonerat e tjere ne treg.

Punon me te gjitha modelet | Toner and Toner 
I preferuar nga kompanite me prestigjoze. Merrni si rezultat i perdorimit te ketij toneri nje tekst te mprehte dhe imazhe te pastra. Printime me cilesi te qendrueshme.

Toner HP 12a Compatible

12a HP Toner and Toner | Black Dyqan Taxi
Specifikat

Cartridge Colors: E zeze
Numri i faqeve: 2000
Teknologjia: Laser


Blerje online te sigurta ne Shqiperi ne Qendren me te madhe Tregtare Online Dyqan Taxi! 

Main Menu

Toner hp 12a Compatible Black | Toner and Toner