DVB S2 T2 Combo Receiver | Dekoder Satelitor + Tokesor

2,530L

In stock

Kategoria:

DEKODER X-SONATA COMBO RECEIVER

DVB S2 T2 Combo Receiver X Sonata | Dekoder Satelitor dhe Tokesor | IP TV e Integruar | Cmimi

Dekoder i cili operon dhe mbulon kanale televizve ne shume vende te botes ne ditet e sotme. Ky marres Satelitor dhe tokesor DVB T2 dhe DVB S2 eshte nje ndihmes fantastik per ju qe te keni feste vizuale cdo dite ne televizoret tuaj.

Me ane te ketij dekoderi ju shikoni falas kanalet tokesore dhe satelitore. Jo vetem kaq por edhe ⁣⁣IP TV te integruar ne kete dekoder mahnites. Por per kete ju duhet te vendosni nje WiFi Adapater ne dekoder i cili nuk perfshihet ne paketim me produktin.

Shijoni jeten & argetohuni me shume!

Karakteristika

Permbush Standartin DVB T2 + S2
Mbeshtetja e standartit MPEG-2/4, H.264
Mbeshtet kerkimin automatik te stacionit tokesor.
Suporton grafika 3D, video, programe etj.
Modaliteti i gjumit.

Rezolucion i daljes se videos: 480/576/480 p / 576 p / 720 p / 1080 i / 1080p
Video, dekoderi audio mbeshtet: formatin MPEG-2/4, H.264 (L3-L4.1)
Media Codec: dat, vob, div, mov, mkv, jpeg, ts, etj.
Mbeshtetje e kodifikimit audio: wma, MP3, AAC (.wma, MP3, m4a), etj.
Mbeshtetja e kodifikimit te fotografive: jpeg, BMP, PNG, etj.

DVB T2 + S2 | IP TV e Integruar

dvb t2 s2 dekoder satelitor comobo receiver dhe tokesore

DVB S2 T2 Combo Receiver X SONATA | Dekoder Satelitor dhe Tokesor | Cmimi

Specifikimet

CPU: Montage VT6000 (128 pin) MIPS 34Kf@600MHz
Memory: 32X16Mbit DDR2 Frequency 1066
Flash: 32M bytes
Demodulator Type: Montage DM6000 Chip Set.
S2+TUNER: MaxLinear MXL 608
DVB-T2 Demodulation: Terrisal Receiver Standard DVB-T2/T(EN_302755 V1.3.1/EN 300744).
Input RF Frequency 48~866MHZ.
Bandwidth 6MHz, 7MHz,8MHz.
Constellation QPSK 16-QAM 64-QAM and 256-QAM.
Input level -83~ -5dBm.
DVB-S2 Channel Decoder:
Frequency Range: 950MHz-2150MHz.
Sensitivity Level:  -10~-81dBm.
FEC Mode: 1 / 4, 1 / 3, 2 / 5, 1 / 2, 3 / 5, 2 /3, 3 / 4, 4 / 5, 5 / 6, 8 / 9, 9 / 10.
Guard intervals: 1 / 4, 1 / 8, 1 / 16, 1 /32.
Neighboring: According to ETSI TR 101 190 V1.2.1.
Active Ant Power: 13/18V DC @ 500mA MAX, Overload Protection.


Blerje online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me e Madhe Tregtare Online

Main Menu

DVB S2 T2 Combo Receiver | Dekoder Satelitor + Tokesor