Lapustila per femije Carioca – Jumbo Markers

920L

In stock

Kategoria:

Lapustila Carioca per femije.

Lapustila per femije Carioca | Jumbo Markers | Bojra dhe Lapsa te lengshem per femije | 24 Cope |

Lapustila Carioca | Dhurata Ideale per kete vit te ri Shkollor. 

Lapsa te lengshem dhe teper cilesor te cilet kthejne vizatimet e te vegjelve tuaj ne vepra arti.
Keto ngjyra brilante jane nje prodhim italian me kualitet te larte.
Bojrat mund te perdoren ne leter, karton, dru edhe xhama.

Bojra Jumbo te shkelqyeshme per te gjitha moshat. 

Bojra Carioca Jumbo, ofrojne nje ngjyrosje mahnitese ne krijimtarine e femijes.
Jane lapustila per femije teper rezistente me ngjyrat te cilat nuk humbasin me kalimin e kohes.
Lengu nuk ka permbajtje toksike dhe as nuk krijon shqetesime sepse nuk permban asnje arome.
Shprehni imagjinaten tuaj ne leter, apo kudo ju deshironi.
Te shkelyqeshme per te gjitha moshat | Marker Carioca Jumbo 

24 jumbo carioca colors markers ne dyqan taxi

Piktura te ndryshme qe mund te shihni ne libra tani fare lehte mund ti arrini dhe ju.
Ngjyra mahnitese te cilat ju ndihmojne te vizatoni kuklla, makina, lojra per femije, imazhe nga perralla per femije etj.
Lapsa Carioca . Bojra per femije teper shkelqyese.
Ndihmoni femijet te zhvillojne pasionin dhe talentin e tyre.

Bojra Jumbo Carioca 24 ngjyra per femije.

Specifikat | Lapustila Carioca Jumbo | 24 Bojra per femije 

Lapsa te lengshem dhe shumengjyresh.
Pako me 24 lapustila me Ngjyra te ndritshme.
Bojra te lengsme brilante per femijet tuaj.
Rezistojne per nje kohe te gjate dhe te testuar Dermatologjikisht.
Kompletoni femijen tuaj me artikujt e duhur shkollor.


Blerje online ne menyre te sigurte ne Qendren online me te Madhe Tregtare ne Shqiperi | Dyqan Taxi

Kontaktoni ne numer: 0682141111

Main Menu

Lapustila per femije Carioca – Jumbo Markers