Jumbo Ngjyra per femije | Carioca Colored Pencils

391L

In stock

Kategoria:

LAPSA  PER FEMIJE JUMBO

Jumbo Ngjyra per femije | Carioca Colored Pencils | Lapsa 6 Cope | Dyqan Taxi |

 Lapsa | Ideal per femijet tuaj | 

Ngjyra brilante | Prodhim italian | Cilesie e larte |
Bojrat mund te perdoren ne leter | karton | dhe dru |
Teper te lehta per tu perdorur | Pershtaten lehtesisht me doren e femijes.


Bojra Carioca | Colored Pencils | Ngjyra 6 kendore per femije
Ngjyrosje mahnitese ne vizatime per femije | Rezistente ndaj renies |
Teper te thjeshta per tu perzier midis tyre.
Te shkelyqeshme per te gjitha moshat | Lapsa per femije |

Piktura te ndryshme qe mund te shihni ne libra tani fare lehte mund ti arrini dhe ju.
Ngjyra mahnitese | vizatoni kuklla | makina | lojra per femije | imazhe nga perralla per femije | Masha dhe Ariu |  dhe gjithcka tjeter qe imagjinoni |

Jumbo ngjyra per femije | Lapsa me ngjyre shkelqyese dhe me nje cilesi te larte |
Ndihmoni femijet te zhvillojne pasionin dhe talentin e tyre.
| Te prodhuara nga materiale te ricikluara |

 Jumbo ngjyra per femije  | Lapsa Carioca Colored Pencils

Specifikat

Lapsa me ngjyra rezistente ndaj thyerjes | Diameter 5mm
Pako me 6 ngjyra | Bojra te ndritshme |
Ngjyra brilante | Plot shkelqim |
| Ngjyra 6 kendore per femije |

Blerje online ne menyre te sigurte ne Qendren online me te Madhe Tregtare ne Shqiperi | Dyqan Taxi |
Kontaktoni ne numer | 0682141111 |

Main Menu

Jumbo Ngjyra per femije | Carioca Colored Pencils