Carioca Magic Color – Ngjyra magjike per femije

253L

In stock

Kategoria:

CARIOCA MAGIC COLOR

Carioca Magic Color, ngjyra magjike per femije | Lapsa te lengshem | Carioca Markers.


4 Lapsa Mahnites dhe 2 Lapsa Magjik. 

Keto ngjyra brilante jane nje prodhim italian me cilesi e larte.
Bojrat mund te perdoren ne leter, karton, dhe dru.
Teper i lehte per tu perdorur  dhe pershtatet lehtesisht me doren e femijeve tuaj.


Bojra Carioca  Erasable Marker. 
Ngjyrosje mahnitese ne vizatime per femije.
Teper te thjeshta per tu perzier midis tyre.
Shprehni imagjinaten tuaj ne leter, apo kudo ju deshironi.
Te shkelyqeshme per te gjitha moshat | Lapsa me Ngjyre.

CARIOCA MAGIC COLOR UP

Piktura te ndryshme qe mund te shihni ne libra tani fare lehte mund ti arrini dhe ju.
Ngjyra mahnitese te cilat ju ndihmojne te vizatoni kuklla, makina, lojra per femije, imazhe nga perralla per femije dhe gjithcka tjeter qe imagjinoni.

Carioca | Lapsa magjik te lengshem me ngjyra shkelqyese dhe me nje cilesi te larte.
Ndihmoni femijet te zhvillojne pasionin dhe talentin e tyre.
4 lapsa te lengshem per te shprehur imagjinaten tuaj dhe 2 Laps Magjik per te ndryshuar ngjyren e vizatimeve si nje kameleon.

4 MARKERS & 2 MARKERS MAGJIK

CARIOCA MAGIC COLOR

Specifikat | Carioca Magic Color | Carioca Markers per femije
4 Lapsa te mrekullueshem & 2 Laps Magjik
Diameter: 6mm
Pako me 6 ngjyra te ndritshme.
Ngjyra brilante | Plot shkelqim.
Dhurata ideale per femijet tuaj ne kete vit te ri shkollor!


Blerje online ne menyre te sigurte ne Qendren online me te Madhe Tregtare ne Shqiperi | Dyqan Taxi

Kontaktoni ne numer: 0682141111

Main Menu

Carioca Magic Color – Ngjyra magjike per femije