Antene Televizori Tokesore Dixhitale | Antena HD per dhome

1,714L

In stock

Kategoria:

ANTENE TOKESORE TELEVIZORI HD DHOME
DIGITAL TV ANTENA

Antene Dixhitale HD per dhome | Antena Televizori Tokesore | TV Digital | Blerje Online | Dyqan Taxi

ANTENE HD TOKESORE PER NE DHOME

Nja antene e cila zgjidh te gjitha problemet ne apartamentet e reja ku nuk eshte parashikuar antene ne vendet ku keni vendosur televizorin. Shpeshhere ndryshohme pozicionin e televizorit. Kjo na krijon nje problem me vendin a antenes pasi ne shume raste nuk ka mundesi per te lidh tv me antenen ekzistuese. Antena dhixhitale montohet lehte dhe na krijon nje ambient te pershtatshem per tv tone.

ANTENA TV DIGITAL

MONTOHET KOLLAJ

Antene dixhitale Tokesore Televizori per ne dhome Hd Tv Dyqan Taxi

Antene inovative te cilen mund ta vendosni kudo ne cdo dritare, mur, dyer etj.

 

Mund te shihni kanalet qe mbulon zona juaj. Terheq sinjale nga te gjithe drejtimet. Antene e cila ju ofron pamje vizive te qarta, audio te nje kualiteti te larte. Instalohet lehte.

ANTENE TOKESORE TELEVIZORI PER DHOME

Antene HD, lidhni Televizorin tuaj dhe me pas kerkoni stacionet per  programet televizive.
Antene dixhitale super holle me gjatesi 2 metra mund te montohet kudo ne te gjitha ambientet.
Rezolucion 1080p HD per nje cilesi te larte te figures,
Permasat 29.5*7.5cm kompakte

ANTENA DIGITAL TV

Instalohet lehte.
Antene HD, lidhni Televizorin tuaj dhe me pas skanoni programet televizive .

 

ANTENE TELEVIZORI PER NE DHOME

Për të parë të gjitha kanalet e platformave analoge por edhe dixhitale të cilat janë pjesë e transmetimeve ne Shqiperi televizori duhet të jeni të pajisur me një dekoder DVB T2 dhe të jetë montuar nje antenë për sinjal më të mirë.
Kjo antene jum mundeson sinjal te paster pa ne rastet kur nuk keni mundesi te vendosni antene te jashtme ne ballkon apo diku tjeter.  Krijuar enkas per kushte ne te cilat nuk mund te kalohet kablli deri te tv . E pershtatshme per dhomat ku nuk ka prize ekzistuese per antene.

 


Antene e brendshme per TV |  Blerje Online ne Dyqan Taxi Qendra me e madhe Tregtare Online ne Shqiperi 

Main Menu

Antene Televizori Tokesore Dixhitale | Antena HD per dhome