Antene Televizori Tokesore Dixhitale | Antene HD per dhome

1,714L

In stock

Kategoria:

ANTENE TOKESORE TELEVIZORI HD

Antene Dixhitale HD per dhome | Antena Televizori Tokesore | Blerje Online | Dyqan Taxi

ANTENE HD TOKESORE PER NE DHOME

Antene dixhitale Tokesore Televizori per ne dhome Hd Tv Dyqan Taxi

Antene inovative te cilen mund ta vendosni kudo ne cdo dritare, mur, dyer etj.

Mund te shihni kanalet qe mbulon zona juaj. Terheq sinjale nga te gjithe drejtimet. Antene e cila ju ofron pamje vizive te qarta, audio te nje kualiteti te larte. Instalohet lehte.

Antene HD, lidhni Televizorin tuaj dhe me pas skanoni programet televizive .
Antene dixhitale super holle me gjatesi 2 metra.
Rezolucion 1080p HD
Permasat 29.5*7.5cm
Instalohet lehte. Antene HD, lidhni Televizorin tuaj dhe me pas skanoni programet televizive .

 

 

ANTENE TELEVIZORI PER NE DHOME

Për të parë të gjitha kanalet e platformave analoge por edhe dixhitale të cilat janë pjesë e transmetimeve ne Shqiperi televizori duhet të jeni të pajisur me një dekoder DVB T2 dhe të jetë montuar nje antenë për sinjal më të mirë.

 


Antene e brendshme per TV |  Blerje Online ne Dyqan Taxi Qendra me e madhe Tregtare Online ne Shqiperi 

Main Menu

Antene Televizori Tokesore Dixhitale | Antene HD per dhome