DVB T2 | Dekoder Tokesor HD | TR-2018 HD ROMSAT

2,530L

In stock

Kategoria:

DVB T2 – DEKODER TOKESOR – DYQAN TAXI

DVB T2 | Dekoder Tokesor HD | Kanale Tokesore pa pagese ne Shqiperi | Dyqan Taxi | Bli online ALBANIA |

Cilesi High Definition

Dekoder Dvb T2 Romsat Dyqan Taxi Shitje Online

Me Dekoderin DVB T2  mund te sikoni te gjitha kanalet tokesore ne formatin dixhital pa pagese.
Marresi dixhital Romsat TR-2018HD eshte projektuar per te marr transmetime te hapura dixhitale.
Ne standartin DVB-T | DVB T2 dhe ne formatet MPEG-2 | MPEG-4.
Dekoderi ju lejon te shikoni kanalet standarte | SD | dhe kanalet me definicion te larte | HD |
I pajisur me porte USB qe mund te shikoni filma nga USB-ja juaj ose mund te beni lidhje me USB WiFi.

Dekoder DVB T2 | INSTALIMI

Instalimi i Dekoderit DVBT2 | Romsat | ne nje aparat televizori te thjeshte ose T1 kryhet ne nje menyre te shpejte dhe te thjeshte.
Pas dekoderit vendoset fishi i dhembezuar HDMi.
Hapi tjeter eshte te vendoset ne prize dekoderi e me pas instalohet edhe fishi i antenes.
Ndezja e ketij dekoder tokesor do te sjell edhe shfaqjen e logos dhe menuse ndersa ne ikonen kerkim automatik do te shtypet butoni qe e nis kete procedure.
Pas disa minutash ne ekranin e televizorit do te shfaqet lista me 12 kanale te RTSH si dhe kanalet e tjera te cilat mbeshteten ne platformen dixhitale RTSH.

Benefitet e ketij Dekoderi DVB T2

Te gjithe teleshikuesit te cilet kane aparatin DVB T2 ose televizorin e tyre te pajisur me kete teknologji mund te shohin te gjithe kanalet e paketes RTSH si dhe kanalet kombetare pa asnje pagese KLAN Top-Channel etj
Nuk ka nevoje per abonime dhe shpenzime ne leke cdo muaj.
Me kete aparat HD ju mund te shihni pa asnje pagese kanalet televizive tokesore.
Pamje Vizive e nje kualiteti te larte dhe audio e paster.
Shihni kanalet dixhitale tokesore me cilesi te larte imazhi fale ketij dekoderi Romsat HD.
Me USB Media Player ju mund te shihni dhe luani gjithcka qe keni ne USB.

Pajisje dekoder per te pare kanale tokesore pa pagese | Dekoder Tokesor

  • Cilesi High Definition
  • Dekoder Tokesor me USB Media
  • PVR
  • MP3
  • EPG
  • ECO
  • Dalje HDMI
  • Dekoder me Dalje AV

| E pershtatshme edhe per TV e vjeter qe nuk kane hyrje me porte HDMI |

Specifikat | DVB T2 NE SHQIPERI | Dekoder Tokesor HD | Romsat TR-2018 HD 

Marka: Romsat
Model: TR-2018HD
Lidhje me fishe HDMi per te gjitha tv

Mund të shihni gjithe listen e kanaleve dvb-t2 standard me nje pajisje te vetme në të cilën shfaqen të gjitha programet.

Terrestrial Television Tv Sets | Digital Television

Bli online ne menyre te sigurte ne Qendren Tregtare me te Madhe Online | Dyqan Taxi
Kontaktoni ne numrin: 0682141111

Main Menu

DVB T2 | Dekoder Tokesor HD | TR-2018 HD ROMSAT