Kufje Me Bluetooth High Beat | Metal Sport-Beat

6,785L

In stock

Kategoria:

KUFJE ME BLUETOOTH ROMIX

Kufje High Beat Me Bluetooth | Metal Sport-Beat dizajnuar per pershtatje optimale | Dyqan Taxi |

Me dizajn qe paloset , kufjet Beat jane te lehta per t’u palosur dhe ruajtur, duke i bere ato shoqeruesit tuaj ideal te udhetimit. Mbeshtjelleset e buta qe mbulojne ne menyre te zgjuar veshin tuaj per te bllokuar çdo zhurme te jashtme. Headphones qe transmetojne muzike te paster. Mbeshtjelleset e buta te kufje Beat do ju lejone te degjoni muziken tuaj te preferuar per nje kohe te gjate . Jane projektuar per pershtatje optimale permbajne mbajtesen e rregullueshme te kokes per te siguruar nje pershtatje te mire per te gjithe perdoruesit. Kufjet ofrojne nje bas te fuqishem qe ju lejon te ndjeni vertete ritmin. Materiali me peshe te lehte i bene kto Headphones te pershtatshme per veshet tuaj.

Kufje me bluetooth ne shitje online Romix Bt 008

KUFJE ROMIX BLUETOOTH NE SHITJE ONLINE

Bluetooth: 4.0
Distanca e transmetimit : deri ne 10 m
Koha e karikimit: Deri ne 3 ore
Pesha: 24g

Zgjidh me mire & me lire | Dyqan Taxi

Main Menu

Kufje Me Bluetooth High Beat | Metal Sport-Beat