Transmetues wireless Vega S95 | Tronsmart 4K Media Player

4,014L

In stock

Kategoria:

ANDROID TV BOX TRONSMART VEGA S95

Android Tv Box |Transmetues wireless | Vega S95 | Bli Online ne  Dyqan Taxi |

Perjetoni  permiresimin e avancuar te figures dhe transmetimin wireless.Filmat tuaj te preferuar tashme me kete transmetues wireless do te shfaqen ne cilesine 4K. Gjithashtu mund te lidhni kufjet wireless, sistemet audio dhe altoparlantet. Kaloni ne epoken e re te Home Theater me Vega transmetues. Çipi i cili permireson imazhet ne cilesine 4K. Dizenjuar per te rritur cilesine e permbajtjeve, duke sjelle çdo skene me afer detajeve te pasura 4K. Kjo pajisje Android TV paraqet ngjyra te kuqe me te ndezura, blu me te thella dhe jeshile me te theksuara per t’i shnderruar pamjet me realistike. Luani tingujt e muzikes apo filmave nga ky transmetues te çdo pajisje që suporton lidhjen pa kabllo me ane te Bluetooth . Luani muzike dhe filma nga burime te ndryshme si USB ose nepermjet lidhjes WiFi. Kjo pajisje Android TV suporton te gjitha llojet e formateve te permbajtjeve multimediale .

Tronsmart Vega S95 Dyqan Taxi

ANDROID TV BOX | TRONSMART VEGA S95

Procesor : Amlogic S905,Quad-core 64-bit ARM Cortec-A53 up to 2GHz
Memorja: DDR3 1 GB
Sistemi operativ : Android 5.1

Zgjidh me mire & me lire | Dyqan Taxi

Main Menu

Transmetues wireless Vega S95 | Tronsmart 4K Media Player