Kasetofon Xplod – Zappin | MP3 Player

3,220L

In stock

Kategoria:

KASETOFON PER MAKINE ZAPPIN

Kasetofon Xplod | MP3 Player & Radio Bli Online ne Dyqan Taxi

Kasetofon per te sjelle muzike cilesore ne makinen tuaj . Ruan me besnikeri detajet e zerit pa i shtremberuar ato . Bas me i plote dhe me i thelle, rritje ne cilesine e zerit, qartesi te instrumenteve dhe detaje te pasura. Rizbuloni muziken tuaj me kete MP3 Player ne nje tingull te vertete qe do te preke shpirtin tuaj. Radio FM thjesht shkoni ne stacionin qe doni te degjoni. Porte Usb per te degjuar playlist-en tuaj te preferuar.  MicroSd Card per te zgjeruar memorien pertej kufijve.

Kasetofon Xplod ZAPPIN

Ekran LCD
LED Light
Porte per USB, Karte SD, dalje AUX dhe radio
Nje kasetofon qe ju jep mundesine te zgjidhni kenget e preferuara ti ruani ne nje usb dhe ti degjoni ne cdo kohe ne makinen tuaj.

Bli Online ne Dyqan Taxi

Main Menu

Kasetofon Xplod – Zappin | MP3 Player