Smart Tv Box H96 max+ | Android Albania 4K | 32 GB

10,224L

In stock

Kategoria:

SMART TV BOX H96 MAX ANDROID ALBANIA

Smart Tv box H96max+ | Android Tv Box Albania | Blerje Online | Dyqan Taxi

Eshte pajisja qe duhet te kete cdo familje . Zgjedhja e kutise me te mire televizive eshte shume e rendesishme njejte si lidhja . Kjo pajisje  eshte nje nga kutite me te famshme . E njohur per vecorite e saj si pamja cilesore , fushepamje e gjere dhe nje game e gjere kanalesh . Operon me sistemin android 8.1 . Fale kesaj aparature , Tv lidhet me pajisjen android dhe ju mund te shihni gjithcka qe dispononi ne smartphone-in tuaj .  
Eshte nje produkt me cmim te arsyeshem dhe  ofron nje performance te shkelqyer .

ANDROID TV BOX | H96 MAX PLUS

Android Tv H96 Max Plus Dyqan Taxi Shqiperi

Specifikat

– RAM: 4GB
– ROM: 32GB
– Color: Black
– CPU: Quad Core
– Remote Control: Included
– Decode Ability: 1080P (Full-HD)
– Recording: No
– Connectors: HDMI
– Supported Internet Services: HULU  Google TV  Pandora  Skype  Picasa  Netflix  Facebook  YouTube  Twitter


Android Tv Box | Dyqan Taxi

Main Menu

Smart Tv Box H96 max+ | Android Albania 4K | 32 GB