Carioca Erasable Marker | Bojra per femije | 10 Cope

380L

In stock

Kategoria:

CARIOCA ERASABLE MARKER

Carioca Erasable Marker | Bojra te lengshme per femije | Lapsa | 10 Cope | Dyqan Taxi | MARKERS

 Lapsa | Ideal per femijet tuaj |
9 Lapsa Mahnites | 1 Laps Magjik |

Keto ngjyra brilante |  Prodhim italian | Cilesi e larte |
Bojrat mund te perdoren ne leter | karton | dru |
Teper i lehte per tu perdorur |


Bojra Carioca  Erasable Marker   |  
Ngjyrosje mahnitese ne vizatime per femije |
Teper te thjeshta per tu perzier midis tyre.
Shprehni imagjinaten tuaj ne leter, apo kudo ju deshironi.
Te shkelyqeshme per te gjitha moshat | Lapsa me Ngjyre |

Piktura te ndryshme qe mund te shihni ne libra tani fare lehte mund ti arrini dhe ju.
Ngjyra mahnitese | vizatoni kuklla | makina | lojra per femije | imazhe nga perralla per femije | dhe gjithcka tjeter qe imagjinoni.

Carioca  | Lapsa te lengshem me ngjyra shkelqyese dhe me nje cilesi te larte |
Ndihmoni femijet te zhvillojne pasionin dhe talentin e tyre.
9 lapsa te lengshem per te shprehur imagjinaten tuaj | 1 Laps Magjik per te fshire cdo detaje qe nuk ju pelqen |

| Specifikat | Lapsa te lengshem | Carioca Erasable Marker | 

9 Lapsa te mrekullueshem | 1 Laps Magjik
Diameter | 6mm |
Pako me 10 ngjyra te ndritshme.
Ngjyra brilante | Plot shkelqim |

Blerje online ne menyre te sigurte ne Qendren online me te Madhe Tregtare ne Shqiperi | Dyqan Taxi!
Kontaktoni ne numer: 0682141111

Main Menu

Carioca Erasable Marker | Bojra per femije | 10 Cope