Carioca Joy | Markers per femije | SuperWashable

460L

In stock

Kategoria:

Carioca Joy | Markers per femije | Lapsa te lengshem | 24 Cope | Dyqan Taxi |

Carioca Joy  | Lapsa te lengshem  | 

Lapsa te lengshem | te cilet mund te lahen nga rrobat apo cdo shenje qe mund te bejne.
Keto ngjyra brilante jane nje prodhim italian | Cilesi e larte |
Bojrat mund te perdoren ne | leter | karton | dru |
Teper i lehte per tu perdorur | Te testuar dermatologjikisht |


| Bojra Carioca Joy  |  
Ngjyrosje mahnitese ne vizatime per femije |
Jane teper rezistent | Ngjyrat e tij nuk humbasin me kalimin e kohes.
Lengu nuk ka permbajtje toksike | As arome te pakendshme |
Shprehni imagjinaten tuaj ne leter, apo kudo ju deshironi.
Te shkelyqeshme per te gjitha moshat | Markers Carioca Joy |

Piktura te ndryshme qe mund te shihni ne libra tani fare lehte mund ti arrini dhe ju.
Ngjyra mahnitese | vizatoni kuklla | makina | lojra per femije | imazhe nga perralla per femije |
| Lapsa Carioca  | Bojra per femije | Shkelqyese | Cilesi e larte |
Ndihmoni femijet te zhvillojne pasionin dhe talentin e tyre.

Specifikat | Markers Carioca Joy | Bojra te lengshem | 

Lapsa te lengshem
Lahen lehtesisht njollat e tyre
Pako me 24 markers | Ngjyra te ndritshme |
Ngjyra brilante | Plot shkelqim te cilat mund ti personalizosh |
Rezistojne per nje kohe te gjate | Testuar Dermatologjikisht
Pa permbajtje Gluteni |

Blerje online ne menyre te sigurte ne Qendren online me te Madhe Tregtare ne Shqiperi | Dyqan Taxi!
Kontaktoni ne numer: 0682141111

Main Menu

Carioca Joy | Markers per femije | SuperWashable