Rubinet me korrent per ngrohjen e ujit | Bli Online

4,025L

In stock

Kategoria:

RUBINETI ELEKTRIK NE SHITJE

Rubinet elektrik per ngrohjen e ujit , mund ta beni porosi online ne Dyqan Taxi !

Modern & me cilesi te larte.
Eshte ndertuar prej kromit te perpunuar posacerisht per te ofruar rezistence ndaj gerryerjes .Gerryerja mund te shkaktohet nga detergjentet me perberje acide si dhe kriperat e ujit. Ka nje filter te brendshem dhe nje valvule me saktesi te larte . Te cilat rregullojne temperaturen dhe sasine se ujit. Gjithashtu ka nje mekanizem funksionimi te qete dhe disqe qeramike te qendrueshme per konsum me te ulet te ujit.

RUBINETI ELEKTRIK DIXHITAL

Rubinet elektrik me tregues Digital, per nje ngrohje te shpejte te ujit ne 5 sekonda.
Me ekran digital qe tregon temperaturen e sakte.
Uje te ngrohte sa here qe ju te deshironi.
Tensioni: 220V.
Frekuenca 50Hz.
Fuqia: 3000W.
Rubinet elektrik me presion  pune: 0.04-0.5MPA.
Temperatura e ujit 30-60 grade.
Sasia e ujit te ngrohte 1.5-2 lt/min.
Rubinet me ekran LED.
Produkti eshte i pajisur me tub çeliku inox.

Zgjidh me mire & me lire | Dyqan Taxi

Main Menu

Rubinet me korrent per ngrohjen e ujit | Bli Online