Set Thikash – 13 Cope | Miracle Blade | Blerje Online

2,289L

In stock

Kategoria:

MIRACLE BLADE – SET THIKASH

Set Thikash Miracle Blade | Thika – 13 Cope | Kuzhine | Bli online ne Dyqan Taxi 

Miracle Blade
Thika te cilat nuk kane nevoje per mprehje.
Dorezat komode jane teper te pershtatshme per perdorim. Tani copetimi, prerja dhe pastrimi i ushqimeve do te jete kenaqesi.

set thikash miracle blade ne dyqan taxi
Nje produkt i ndertuar me standarte te larte. Gjenerate e re, thika te mprehta Miracle Blade nga celiku shume cilesor qe nuk ndryshket . Do t’ju mahnise me qendrueshmerine, mprehtesine dhe saktesine ekstreme gjate perdorimit.

Thuaj lamtumire thikave qe nuk kryejne punen e tyre dhe merrni kete set te mrekullueshem te thikave profesionale ne kuzhine. Menaxhoni lehtesisht te gjitha punet rreth gatimit.

 

Thika e shefit per prerje preçize te mishit dhe perimeve.
Thike per pastrimin e peshkut.
Thika shume e perdorimshe per ushqime te vogla.
Gersheret per te prere ushqime te ndryshme.
4 thika per biftek per te prere me lehtdsi ushqimet gjate ngrenies. 

Set Thikash Miracle Blade ne Dyqan Taxi

set thikash miracle blade

Avantazhet

Copetoni pjese te trasha mishi.
Lehtesisht pastroni  peshkun.
Lehtesisht ndaje pulen ne rriska duke perodur gersheret.
Copeto me lehtesi perimet e forta dhe te buta.
Copeto ne menyre precize pjese te vogla perimesh.
Pergatit sallate domatesh estetike pa rrudhje te lekures se perimeve.


Blerje online te Sigurta ne Shqiperi vetem ne  Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online

Main Menu

Set Thikash – 13 Cope | Miracle Blade | Blerje Online