Tub uji fleksibel | Turbo Flex | Blerje online

909L

In stock

Kategoria:

TUBI TURBO PER LAVAMANIN

Tub uji fleksibel | Turbo Flex per Lavamanin | Blerje online te sigurta ne Shqiperi | Dyqan Taxi

Tub fleksibel per Rubinetin ne Kuzhine | Turbo Flex

Tub per lavamanin Fleksibel Dyqan Taxi Online Store

Rrotullim 360 grade

Rubinet i rrotullueshem na lejon ta perkulim ate nga jashte per te mbushur kova me uje. Kjo eshte e pamundur me llojet e tjeta te rubinetave.
Eshte nje dizajn unik per te permbushur nevojat tuaja te ndryshme. Rubinet i nje cilesie te larte. Teper i thjeshte per tu instaluarbrenda 3-5min.
Tub uji per rubinet qe ka nje rrjedhje realtivisht te bute te ujit te mire per shpelarje.
Eshte universal dhe perdoret per te gjithe rubinetet.
Tub fleksibel qe mund te perkulet dhe zhvendoset per shpelarje precize, sperkatje, largimin e ushqimit te pjekur dhe pastrimit ne zona dhe drejtime qe nuk mund te arrini kurre me pare. 


Pajisje per kuzhinen | DYQAN TAXI

Main Menu

Tub uji fleksibel | Turbo Flex | Blerje online