Rubineti elektrik per ngrohjen e ujit | Cilesi i larte

3,450L

In stock

Kategoria:

RUBINET ELEKTRIK

Rubineti elektrik per ngrohjen e ujit | Porosi online  Rubinet ne Dyqan Taxi 

Modern & me cilesi te larte.
Eshte ndertuar prej kromit te perpunuar posacerisht per te ofruar rezistence ndaj gerryerjes .Gerryerja mund te shkaktohet nga detergjentet me perberje acide si dhe kriperat e ujit. Ka nje filter te brendshem dhe nje valvule me saktesi te larte . Te cilat rregullojne temperaturen dhe sasine se ujit. Gjithashtu ka nje mekanizem funksionimi te qete dhe disqe qeramike te qendrueshme per konsum me te ulet te ujit.

UJE I NGROHTE NE CAST | EKONOMIKE

 

Rubineti elektrik per ngrohjen e menjehershme te ujit.
Modeli me i ri dhe me koke dushi.
E pershtatshme per ne kuzhine, banjo, etj
E thjeshte dhe e lehtë për t’u instaluar.
Rubinet elektrik qe siguron uje te ngrohte ne vetem 5 sekonda.
Rubineti tregon temperaturën dixhitale inteligjente.


Porosi online Rubinet per uje te ngrohte | Dyqan Taxi

Main Menu

Rubineti elektrik per ngrohjen e ujit | Cilesi i larte