Rubinet elektrik per ngrohjen e ujit me koke dushi

4,830L

In stock

Kategoria:

RUBINETI ELEKTRIK ME KOKE DUSHI

Rubinet elektrik per ngrohjen e ujit , mund ta beni porosi online ne Dyqan Taxi 

Modern & me cilesi te larte.
Eshte ndertuar prej kromit te perpunuar posacerisht per te ofruar rezistence ndaj gerryerjes .
Gerryerja mund te shkaktohet nga detergjentet me perberje acide si dhe kriperat e ujit.
Ka nje filter te brendshem dhe nje valvule me saktesi te larte .
Te cilat rregullojne temperaturen dhe sasine se ujit.
Gjithashtu ka nje mekanizem funksionimi te qete dhe disqe qeramike te qendrueshme per konsum me te ulet te ujit.

RUBINET ELEKTRIK ME KOKE DUSHI

Elektrik per uje te ngrohte ne kuzhine
Modeli me i ri dhe me koke dushi.
E pershtatshme per ne kuzhine, banjo, etj
E thjeshte dhe e lehtë për t’u instaluar.
Rubinet qe siguron uje te ngrohte ne vetem 5 sekonda.
Tensioni: 220V / 50Hz
Fuqia: 3000W
Rubineti tregon temperaturën dixhitale inteligjente.

Zgjidh me mire & me lire , Dyqan Taxi

Main Menu

Rubinet elektrik per ngrohjen e ujit me koke dushi