Tave Gatimi First Austria | Tave dheu | Bli online

4,600L

In stock

Kategoria:

TAVE GATIMI FIRST AUSTRIA 5109

Tave Gatimi ku mund te gatuani tave kosi, dheu, me patate, peshku etj |  Dyqan Taxi

Tigan i madh elektrik me një diametër prej 36cm, falë fleksibilitetit të tij. Përveç qëllimit kryesor është i përsosur si një pajisje për tiganisje, zierje, gatim dhe ngrohje.
Ajo ka një kapak transparent, në mënyrë që të kontrolloni statusin e enëve të gatuara pa hequr mbulesën dhe humbjen që rezulton në temperaturë brenda.
Ajo është e pajisur me një termostat qe lejon kontroll të qetë të temperaturës. I përshtatshëm për gatim: biftek pica, salcice, pancakes me gyros dhe pancakes me vezë.

Eshtë një pajisje kuzhine e lehtë për t’u përdorur, shumë funksionale. Me të, ju lehtë mund të gatuani pjatat tuaja të preferuara në mungesë të një furre. Një tigan elektrik është ideal për tiganisje, zierje, shkrirje dhe ngrohje të produkteve të ndryshme. Mund te gatuani tave kosi, me patate, dheu, peshku, speca etj. Për shkak të madhësisë së tij kompakte, pajisje të tilla shtëpiake mund të shërbejnë mirë në udhëtime. Një tigan elektrik karakterizohet nga fuqi e lartë, që do të thotë se procesi i gatimit nuk ju merr shumë kohë.

Karakteristika

-Modeli ka një shtresë të fortë jo ngjitëse. Kjo do të ndihmojë në arritjen e rezultateve maksimale të gatimit dhe pastrimin më të lehtë. Gatuaj pica dhe enët e tjera pa frikë se do të digjen.
-Pajisja është e pajisur me një kontrollues automatik të temperaturës së gatimit, dhe gjithashtu ka një termostat. Zgjidhni temperaturën e dëshiruar të gatimit individualisht për secilën pjatë.
-Për shkak të fuqisë së lartë të pajisjes, procesi i ngrohjes nuk do të marrë shumë kohë, dhe pasi të shkëputet nga rrjeti, panja do të mbajë temperaturën për një kohë të gjatë.

Tave Pjekje Forst Austria Dyqan Taxi Online

Tave Gatimi First Austria per nje pjekje sa me te shpejte.

Specifikimet Teknike

Furnizimi me energji elektrike: 240V-50Hz
Fuqia: 1500W
Kapak i tejdukshëm
Termostat
Kontroll i ndryshueshëm i temperaturës
Llambë kontrolli
Sipërfaqja e veshur me material anti-shkop Teflon
Lehtë për tu pastruar.
Dimensionet: 36cm x 3.5cm
Pesha përafërsisht: 3.7kg


Blerje online te Sigurta ne Shqiperi First Austria ne Dyqan Taxi ! 

Main Menu

Tave Gatimi First Austria | Tave dheu | Bli online