Berese Buke Hausberg | Bread Maker

11,385L

In stock

Kategoria:

BRUMATRICE HAUSBERG

Berese Buke- Hausberg | Brumatrice | Buke e shendetshme ne Shtepi | Dyqan Taxi

Perfitoni shijen e gatimit ne shtepi, hidhni te gjithe ingredientet dhe ne pak minuta do te keni buke te gatuar dhe te pjekur.
Kjo berese buke pergatite buke dhe shume gatime te tjera si brumin per pica dhe makarona,embelesira,recel etj.
Buke e fresket ne disa hapa .
Gjithcka eshte automatike , vendosni brenda perberesit tuaj, zgjidhni programin e gatimit dhe beresja e bukes punon per ju, nga perzierja deri ne pjekje. Kontrolli ne duart tuaja . Qendroni ne kontroll me panelin e gjere te ekranit qe tregon qarte parametrat dhe kohen. Lehte per tú perdorur dhe pastruar.

BRUMATRICE HAUSBERG

Brumatrice berese buke Dyqan Taxi Elektroshtepiake te vogla

Kjo brumatrice, Makine per pergatitjen e bukes ju mundeson te pergatisini buke sipas deshires suaj . Me kore te bute, te mesme apo te zeze te forte.

Hausberg ju ofron nje makine per berjen e bukes me 12 programe te ndryshme. Me te mund te pergatisni edhe pasta, embelsira apo produkte te tjera.

Materialet e perdoruara ne kete makine buke jane teper cilesore te afta per te duruar temperaturat e larta gjate pjekjes.
Material kundra ngjitjes


Elektroshtepiake te vogla | Dyqan Taxi

Main Menu

Berese Buke Hausberg | Bread Maker