Grirese Mishi – Porthos | First Austria | Dyqan Taxi

7,475L

In stock

Kategoria:

GRIRESE MISHI PORTHOS

Grirese Mishi – Porthos | Makine grirese per kima | Dyqan Taxi |

Griresja per mishin Porthos , ju ofron mundesine te grini mishin dhe madje te pergatisni edhe salcice me perberes te ndryshem. Tani ju lehtesisht mund te grini dhe miksoni mishin me erezat sipas deshires tuaj duke krijuar qofte te mrekullueshme vete ne shtepi e duke krijuar Kima per makarona

Grirese mishi makine per qofte dhe makarona me kima ne Dyqan Taxi

GRIRESJA E MISHIT PORTHOS

Fale fuqise qe ka griresi i mishit mund te grije 0.8 kg mish ne 1 minute, duke e bere kete pajisje nje nder me efektivet ne kuzhine – dhe me nje çmim shume te leverdisshem ne krahasim me grireset e tjera te mishit.

Mund te perdoret per grirjen e mishit, perimeve dhe frutave.

Bli Online Makine Grirese Mishi per Kima | Dyqan Taxi | First Austria

Main Menu

Grirese Mishi – Porthos | First Austria | Dyqan Taxi