Grirese First Austria FA-5242-4 | Blender

8,855L

In stock

Kategoria:

GRIRESE FIRST AUSTRIA

Grirese First Austria , Blender Dyqan Taxi | Blerje Online

Grirese ku nuk humbisni asnje vlere ushqimore .
ashme frutat, perimet dhe arrat mund te bluhen dhe copetohen deri ne formen e tyre me te tretshme perpara se te konsumohen duke bere qe organizmi juaj te perthithe vlerat me te mira ushqyese te tyre. Merrni rezultate optimale te perzierjes. Krijoni smoothie të shendetshme dhe copetoni perime ose akull në saje  programeve automatike te cilat do ju japin rezultate te persosura vetem me prekjen e nje butoni.

Griresja mjaft cilesore nga First Austria.

Specifikimet:
Motor me fuqi 1000 W
5 shpejtesi + Funksioni “Pulse” (modaliteti i impulsit) – nga bluarja e lehte deri te rrotullimi i rende
Kontroll me shpejtesi të vazhdueshme
Ene qelqi me kapacitet 1.7 litra
Funksioni grires i akullit
Niveli i zhurmes deri ne 84 dB
Furnizimi me energji: 220-230 V/ 50 Hz

Blender First Austria , Cilesore dhe ekonimike.

Blerje Online ne Dyqan Taxi ,me lire se kudo !

Main Menu

Grirese First Austria FA-5242-4 | Blender