Elektrik Dore Multifunksional 9 ne 1 | Work Light Flashlight

2,519L

In stock

Kategoria:

WORK LIGHT FLASHLIGHT

Elektrik Dore Multifunksional 9 ne 1 | Work Light Flashlight ne Dyqan Taxi.

Elektrik Dore i rikarikueshem me fish USB ose nepermjet energjise Diellore.

Karikues i telefonit nepermjet energjise diellore eshte i domosdoshem per t’u mbajtur ne cdo automjet, cante shpine, shtepi, dyqan apo edhe ne klase dhe mbi te gjitha asnjehere nuk ka nevoje per bateri.

Me shume se nje elektrik dore eshte nje mjet sigurie, me teknologji sigurie per cdo perdorim vetembrojtje dhe shpetim emergjent.

Ndezja e fuqishme e drites eshte e dobishme per corientim dhe shmangien e sulmuesve njerezore ose kafshe. Bateria e Li-Ion  2000mAh eshte e fuqishme deri ne 10 here me shume se shumica e elektrikeve te tjere. Ajo mund te rimbushet nga cdo burim USB ose panelet e integruara te karikimit diellor.

Perdorimet e Shumta:

Drite Elektrik i fuqishem deri ne 300 metra.
Ndezje e fuqishem e drites per mbrojtje.
Shirit drite anesore per pune.
Drite e kuqe e cila ka nje rreze shikimi te larget.
Baze magnetike e cila mbledh pjese te vogla metalike qe jane veshtire per tu kapur me dore dhe i gjen me lehte se syri juaj.
Cekici i shpetimit. Thyen dritaret dhe shkurton lehtesisht rripin e sigurimit.
Bateri me ane te se ciles mund te karikoni telefonat tuaj.
Busull per kampe.
Panele Diellore per karikim.

elektrik dore multifunksional

ELEKTRIK DORE MULTIFUNKSIONAL

Specifikat

Elektrik Dore Multifunksional 9 ne 1 | Work Light Flashlight ne Dyqan Taxi.

Rezistent ndaj goditjeve prej nje lartesie 1 meter
Rreze Drite deri ne 300 metra
Rezistent ndaj pikave te shiut
Pesha 305g
Dimensionet: 46*32*195mm


Blerje online te Sigurta ne Shqiperi ne Qendren me te madhe Tregtare Online | Dyqan Taxi

Main Menu

Elektrik Dore Multifunksional 9 ne 1 | Work Light Flashlight