Paint Roller | Furce | Boje Hidromat | Bli Online

1,369L

In stock

Kategoria:

PAINT ROLLER

Paint Roller Furce | Boje Hidromat Dekorative

Mbuloni më shumë siperfaqe dhe më shpejte.
Nuk ka derdhje te bojes ne dyshemen tuaj.
Përfundim i shkëlqyeshëm në çdo sipërfaqe, të ashpër ose të lëmuar.
E rimbushshme dhe pastrohet lehtesisht.
Më pak kohë duke u ngjitur lart e poshtë shkallëve me zgjatuesit qe ajo disponon.
Ngjyrosni një mur në 5 minuta një dhomë të tërë në vetem 20 minuta.

paint roller furce shtepi me boje hidromat te lyera nga jashte

Kurseni jo vetem Para, por dhe Kohe!

Vjen me tub të zgjatur për të arritur lartësinë që nuk mund të merrni.
Paint Roller për pikturimin e murit, dyerve, dyshemesë dhe sipërfaqeve të tjera të mëdha. Mund te perdorni dhe Boje Dekorative.
Për pikturimin e kornizave të dyerve, pragjeve të dritareve ose sipërfaqes tjetër të ngushtë.
Disponohet si për ambiente të brendshme ashtu edhe për natyrë.
Kurseni kohën, Kaloni rrëmujën, Më pak harxhime dhe Kënaquni me pikturën.

Siguroni një zgjidhje perfekte për dekorimin e shtëpisë dhe rinovimin e mobiljeve. Shtepi te lyera me boje hidromat nga jashte te cilat duken ne menyre perfekte fale perdorimit te kesaj furce praktike.
Mund të përdoret gjithashtu për të mbuluar gërvishtjet dhe njollat ​​në vetëm disa sekonda.

Paint roller | Furce

furce paint roller me boje hidrmat shtepi te lyera nga jashte

Specifika | Boje Hidromat Dekorative

Materiali i produktit: plastik
Furça: sfungjer + grumbullues, metal: Steel
Koka daulle e madhe: 19,5 * 21cm
Doreza e rrotullave të vogla: 25 cm
Diametri i daulleve: 10m
Furça lopatë: 20 * 6.8cm
Kupa: 20cm me gjatësi të lartë, gjerësia më e lartë 9.3cm, gjatësia e poshtme 14.5 cm, gjerësia e poshtme 6.4 cm, lartësia 15cm
Gryka: l21.9 * 11.9cm


Blerje online ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online 

Main Menu

Paint Roller | Furce | Boje Hidromat | Bli Online