Elektrik Dore Profesional me 2 Koka | Flexible Taschenlampe

1,599L

In stock

Kategoria:

ELEKTRIK DORE | FLEXIBLE TASCHENLAMPE

Elektrik Dore me 2 Koka Profesional per Inxhinier Elektrik

Asgjë nuk është më mirë se një elektrik i besueshëm që mund të bartni kudo që dëshironi. Jo vetem qe mund te qendrojne vet fale lidhjes fleksible qe disponojne por keto drita mund te dhe te shkeputen. Ju mund t’i largoni nga lidhja dhe tashme keni 2 elektrik dore.

Eshtë një ndihmës i rëndësishëm në errësirë ​. Llamba e dobishme dhe fleksibile ju dhuron dritën tuaj të ndritshme kudo që dëshironi. Kështu që gjithmonë të gjeni rrugën e duhur edhe në errësirë ​​ose të keni në ndjekje të hobi tuaj Ndriçimin ideal me cilësi të lartë dhe me nje qendrim fleksibel qe pershtatet nevojave tuaja. Në secilin fund ka një kokë të lehtë Të dy kokat e lehta mund të përdoren veçmas.

Elektrik Dore me 2 Koka

Ndonjëherë keni nevojë për një dritë që është mjaft e vogël për të mbajtur me vete. Permasat e nje elektriku jane te mjaftueshme per t’u mbajtur ne xhepin tuaj. Nje inxhinier Elektrik do i gjente mjaft funksionale per punen e tij. Mund ti hyjne ne pune jo vetem si nje elektrik dore por dhe ne rastet kur duart e tij duhet te jene te lira. Ky elektrik profesional mund te pozicionohet lehtesisht sipas rastit dhe ofron qendrueshmeri te mjaftueshme.

Drita LED eshte mjaftueshem e fuqishme per te ndricuar dhe ne te territoret me te veshtira. Per te apasionuarit pas sporteve ekstreme kjo drite LED eshte mese funksionale. Dhe per aventurieret e natyres te cilet preferojne te shijojne mbremjet ne cadra kampingu ndricimi nuk eshte me nje problem.

Elektrik Dore

Kur e vogla është një përparësi, Ky elektrik Dore është alternativa më e mirë. Ofron ndriçim më të mirë se shumë drita të tjera pune me një çmim te arsyeshem. 

Dritat me bateri ju kursejne energji. Mjafton te nderroni baterite pas nje perdorimi afatgjate.

Opsionet e rregullimit të ndryshueshëm mundësojnë kështu ndriçimin e pikës. Mund të ngjitet lehtësisht me biçikletën, duke ofruar shkëlqim të madh, duke qenë ekonomik në konsumin e energjisë dhe duke pasur një jetë të gjatë shërbimi. Energjia furnizohet nga gjashtë bateri AAA Micro 1.5V (përfshirë).
Drita e dritës ka një gjatësi prej rreth 64 cm. 


Blerje online ne Shqiperi ne Dyqan Taxi | Qendra me e madhe Tregtare Online 

Main Menu

Elektrik Dore Profesional me 2 Koka | Flexible Taschenlampe